Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Uw partner op het gebied van perslucht en gascompressie

Hogedruk compressor

Er zijn vele toepassingen dat de maximale druk van een schroefcompressor of een standaard zuigercompressor niet voldoende is. Boven de 16 bar en zeker vanaf 40 bar (middendruk) tot 500 bar (hoge druk) kunnen we niet meer volstaan met gewone compressoren. Bij deze drukken moeten de compressoren aan zeer hoge specifieke eisen voldoen. Net zoals de mensen die aan deze compressoren werken en die u moeten adviseren. Ondanks dat er al veel standaard hogedruk compressoren leverbaar zijn is de selectie van het juiste model niet altijd even eenvoudig. Neem daarom contact met ons op zodat onze specialisten u verder kunnen helpen aan meer informatie.

U bekijkt nu producten van de volgende merken:
Persluchttechniek
Gastechniek
Soort compressor
Label

Luchttechniek

Of het nu gaat om een compressor aanbieding of de samenstelling van een complete persluchtinstallatie, onze sales engineers helpen u graag verder.
Naar luchttechniek

Contact

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressorinstallaties.

Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Gastechniek

Onze sales engineers helpen u graag verder met een gascompressor aanbieding of samenstelling van uw complete gastechniek installatie.
Naar gastechniek

Over ons

Van Elewout Kompressoren is opgericht in 1972. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor vrijwel elke situatie of toepassing.
Lees meer over ons
Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68