Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Uw partner op het gebied van perslucht en gascompressie

Gascompressor

Gascompressoren komen in vele gedaante voor. Het kunnen zowel zuiger als schroefcompressoren zijn. Een gascompressor is over het algemeen maatwerk. Om goed te functioneren is het nodig dat de compressor speciaal ontworpen is voor het soort gas dat u wilt comprimeren. Ieder gas of gassamenstelling heeft zo zijn eigen kenmerken bij verschillende drukken en temperaturen. Een gascompressor is vrijwel altijd een gesloten systeem zodat gassen niet kunnen ontsnappen aan de buitenlucht. Indien het gas explosief van aard is worden de gascompressoren Ex uitgevoerd. Neem contact op met onze verkoop engineers en laat u uitvoering informeren.

U bekijkt nu producten van de volgende merken:
Persluchttechniek
Gastechniek
Soort compressor
Label

Luchttechniek

Of het nu gaat om een compressor aanbieding of de samenstelling van een complete persluchtinstallatie, onze sales engineers helpen u graag verder.
Naar luchttechniek

Contact

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressorinstallaties.

Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Gastechniek

Onze sales engineers helpen u graag verder met een gascompressor aanbieding of samenstelling van uw complete gastechniek installatie.
Naar gastechniek

Over ons

Van Elewout Kompressoren is opgericht in 1972. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor vrijwel elke situatie of toepassing.
Lees meer over ons
Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68