Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Uw partner op het gebied van perslucht en gascompressie

Helioxcompressor

Een heliox compressor is speciaal ontworpen voor het comprimeren van dit mixgas. Heliox is een duikgas met een verhoogd zuurstofpercentage en helium. Hierdoor kunnen duikers langer en dieper onder water blijven. Een Heliox compressor heeft een lagere compressie temperatuur door lagere toerentallen. De heliox compressoren zijn extra gasdicht vanwege de kleine moleculen in heliox. Tevens zijn heliox compressoren uitgerust met extra temperatuur sensoren in de verschillende trappen. Een heliox compressor is vooral veilig en betrouwbaar in het comprimeren heliox. Gaat u een heliox compressor kopen? Zoek niet verder en neem direct contact op met onze ademlucht adviseurs.

U bekijkt nu producten van de volgende merken:
Persluchttechniek
Gastechniek
Soort compressor
Label

Luchttechniek

Of het nu gaat om een compressor aanbieding of de samenstelling van een complete persluchtinstallatie, onze sales engineers helpen u graag verder.
Naar luchttechniek

Contact

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressorinstallaties.

Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Gastechniek

Onze sales engineers helpen u graag verder met een gascompressor aanbieding of samenstelling van uw complete gastechniek installatie.
Naar gastechniek

Over ons

Van Elewout Kompressoren is opgericht in 1972. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor vrijwel elke situatie of toepassing.
Lees meer over ons
Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68