Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Uw partner op het gebied van perslucht en gascompressie

Heliumcompressor

Om helium te comprimeren bestaan er speciaal voor dit gas ontworpen compressoren. Helium heeft een zeer kleine molecuul grootte waardoor er speciale afdichtingen worden toegepast in de ontwikkeling van deze compressoren. Helium compressoren worden vaak ingezet in helium recovery systemen waarbij helium na gebruik in het productieproces wordt opgevangen. Dit gebeurt in een grote gasballon. Hieruit zuigen de helium compressoren aan en comprimeren dit tot een hoogte van 200 bar in cilinders. Bij Van Elewout is ruime ervaring met helium compressor installaties. Vraag om advies aan onze productspecialisten.

U bekijkt nu producten van de volgende merken:
Persluchttechniek
Gastechniek
Soort compressor
Label

Luchttechniek

Of het nu gaat om een compressor aanbieding of de samenstelling van een complete persluchtinstallatie, onze sales engineers helpen u graag verder.
Naar luchttechniek

Contact

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressorinstallaties.

Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Gastechniek

Onze sales engineers helpen u graag verder met een gascompressor aanbieding of samenstelling van uw complete gastechniek installatie.
Naar gastechniek

Over ons

Van Elewout Kompressoren is opgericht in 1972. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor vrijwel elke situatie of toepassing.
Lees meer over ons
Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68