Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Uw partner op het gebied van perslucht en gascompressie

Stikstofcompressor

Een hogedruk stikstofcompressor is speciaal ontwikkeld voor het comprimeren van Stikstof. Stikstof is een inert gas wat vaak in de industrie wordt toegepast om zuurstof te verwijderen om bijvoorbeeld explosiegevaar tegen te gaan of om de houdbaarheid van verpakt voedsel te verhogen. Stikstof wordt aangeleverd in cilinders of vloeibaar maar kan ook zelf worden geproduceerd met een stikstof generator. De stikstof wordt naar 40 bar of 350 bar gecomprimeerd zonder enige vorm van vervuiling door een speciaal filtratie systeem aan de perszijde van de compressor. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

U bekijkt nu producten van de volgende merken:
Persluchttechniek
Gastechniek
Soort compressor
Label

Luchttechniek

Of het nu gaat om een compressor aanbieding of de samenstelling van een complete persluchtinstallatie, onze sales engineers helpen u graag verder.
Naar luchttechniek

Contact

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressorinstallaties.

Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Gastechniek

Onze sales engineers helpen u graag verder met een gascompressor aanbieding of samenstelling van uw complete gastechniek installatie.
Naar gastechniek

Over ons

Van Elewout Kompressoren is opgericht in 1972. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor vrijwel elke situatie of toepassing.
Lees meer over ons
Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68