Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Uw partner op het gebied van perslucht en gascompressie

Stikstofgenerator

Een stikstofgenerator is een apparaat welke op locatie stikstof produceert. Deze stikstof kan van verschillende zuiverheden zijn net naargelang de eisen nodig voor uw proces. De twee technologieën om zelf stikstof te produceren zijn de stikstof membraan- en de Pressure Swing Adsorption (PSA) technologie.Bij grote flows en een lagere reinheid (95% tot 99.5%) is een stikstof membraan generator de ideale oplossing. Vrijwel geen bewegende delen en een continue levering van stikstof. Zijn de eisen hoger en wordt er een reinheid verlangt tot wel 5.0 (0,001% zuurstof residu) dan is een PSA stikstofgenerator de passende oplossing. Voor bijna alle toepassingen,hebben wij een oplossing.

U bekijkt nu producten van de volgende merken:
U bekijkt nu producten van de volgende merken:
Persluchttechniek
Persluchttechniek
Gastechniek
Soort compressor
Soort compressor
Label
Label

Luchttechniek

Of het nu gaat om een compressor aanbieding of de samenstelling van een complete persluchtinstallatie, onze sales engineers helpen u graag verder.
Naar luchttechniek

Contact

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressorinstallaties.

Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Gastechniek

Onze sales engineers helpen u graag verder met een gascompressor aanbieding of samenstelling van uw complete gastechniek installatie.
Naar gastechniek

Over ons

Van Elewout Kompressoren is opgericht in 1972. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor vrijwel elke situatie of toepassing.
Lees meer over ons
Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68