Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Onze merken

ABC

Zegt u olievrije zuigercompressor dan zegt u ABC compressor. Industriële olievrije compressie tot hoge drukken. ABC compressoren is wereldwijd marktleider in compressoren voor de productie van PET flessen en CO2 compressoren. De robuuste en betrouwbare zuigercompressie techniek bewijst zich ook in het comprimeren van gassen zoals bijvoorbeeld CO2. Van Elewout is uw officiële ABC partner voor Noord Europa. De toepassingen zijn zeer divers. Interesse?  Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden in uw bedrijf en maak een afspraak met onze productspecialisten.

Persluchttechniek
Persluchttechniek
Gastechniek
Gastechniek
Soort compressor
Soort compressor
Label
Label

Luchttechniek

Of het nu gaat om een compressor aanbieding of de samenstelling van een complete persluchtinstallatie, onze sales engineers helpen u graag verder.
Naar luchttechniek

Contact

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressorinstallaties.

Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Gastechniek

Onze sales engineers helpen u graag verder met een gascompressor aanbieding of samenstelling van uw complete gastechniek installatie.
Naar gastechniek

Over ons

Van Elewout Kompressoren is opgericht in 1972. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor vrijwel elke situatie of toepassing.
Lees meer over ons
U bekijkt nu producten van de volgende merken:
U bekijkt nu producten van de volgende merken:
Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68