Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Van Elewout uw persluchtpartner
Aliva compressoren

Zuigercompressoren van de “oude stempel" voor professioneel gebruik tegen een interessante prijs

Uw vertrouwde Aliva partner

Aliva compressoren

Als officieel partner van Bauer kompressoren GmbH voor de Benelux krijgt u via van Elewout toegang tot een vrijwel eindeloos programma hogedruk compressoren voor elke industriële toepassing. De Duitse kwaliteit van Bauer is onmiskenbaar. Bauer compressoren heeft als marktleider altijd de nieuwste innovaties waardoor uw productie proces nog verder kan worden geoptimaliseerd.

BAUER Kompressoren Certified Partner Van Elewout Kompressoren

Bauer met de kwaliteit in het DNA

De hogedruk compressoren van het Duitse fabrikaat Bauer worden in de industrie daar ingezet waar continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid hand in hand gaan. Zowel de duikprofessonals als de Brandweer vertrouwen dag in en uit op de kwaliteit van de ademluchtcompressoren van Bauer. Bauer Kompressoren is al sinds 1946 fabrikant  in Professionele en betrouwbare zuigercompressoren.Neem direct contact op voor een gesprek met een van onze Bauer productspecialisten. 

Bauer compressor 300 bar

De moderne en efficiënte Bauer compressorblokken zijn zowel in 3- als 4-traps versies beschikbaar. De Bauer compressoren zijn geschikt voor lucht, ademlucht en verschillende gassen. Een bauer compressor 300 bar is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Geluidgedempt, voor bijvoorbeeld het vullen van ademlucht cilinders maar ook voor industriële toepassingen. Hogedruk compressoren voor Lucht, Gas, stikstof, Argon, helium enz. Het Van Elewout team helpt u en ontzorgt u bij de keuze van de juiste Bauer compressor.

Bauer compressor 300 bar Van Elewout Kompressoren
BAUER Kompressoren Van Elewout Kompressoren

Bauer compressor Hogedruk installatie

De onder hogedruk gecomprimeerde lucht of gassen kunnen door de Bauer compressoren worden gedroogd en worden gereinigd tot en met Ademlucht kwaliteit. De installaties dienen regelmatig preventief te worden onderhouden. Al onze technici zijn door Bauer geautoriseerd en waarborgen daarmee de kwaliteit van de Bauer compressoren. Op zoek naar meer informatie maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies.

Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het onderhoud van een Adicomp compressor?

De gascompressoren van Adicomp worden over het algemeen 24/7 ingezet. Om stilstand door onderhoud zoveel mogelijk te beperking is een interval van 8000 draaiuren mogelijk. De kosten van de onderhoudsets zijn aanzienlijk goedkoper als alternatieven met een zuigercompressor.

Onderhouden jullie ook Adicomp compressoren in het buitenland?

Jazeker. Veel van onze klanten plaatsen de aangeschafte compressoren in het buitenland. Het internationale van Elewout service team vliegt de hele wereld over voor zowel preventief als correctief onderhoud aan alle soorten Adicomp compressoren.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.

Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68