Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Van Elewout uw perslucht en gastechniek partner
Professioneel onderhoudService

Uw specialist voor betrouwbaar en efficiënt compressor onderhoud aan alle merken. Zowel hoge- als lage druk perslucht, van werklucht tot medicinale ademlucht.

Van Elewout uw perslucht en gastechniek partner

Compressoren onderhoud

Net zo belangrijk als de aanschaf is het juiste preventieve onderhoud aan uw compressoren en persluchtinstallatie. Van Elewout biedt u een ervaren hoog gekwalificeerd onderhoudsteam aan. Dagelijks 24/7 paraat om uw continuïteit te waarborgen. Of om onderhoud luchtcompressoren of onderhoud aan gascompressoren gaat, door het onderhoud uit te voeren conform de voorschriften van de fabrikant wordt de betrouwbaarheid uw compressor maximaal. Professioneel Compressor onderhoud aan alle merken en soorten compressoren.
Ontdek onze mogelijkheden

Meer dan alleen compressoronderhoud

Service contract

Service contract

Adequaat, periodiek onderhoud vergroot de continuïteit van uw bedrijfsvoering.
Lees meer

Persluchtmeting

Perslucht meting

Met onze apparatuur analyseren wij uw perslucht en installaties.
Lees meer

Compressor huren

Compressor huren

Compressor huren per dag of per week? Wij verhuren compressoren voor perslucht en gastechniek.
Lees meer

Onderdelen

Onderdelen

Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit en fabrieksoriginele onderdelen.
Lees meer

Reparaties

Reparaties

Ons landelijk dekkend reparatie team staat 24 uur per dag voor u klaar.
Lees meer

Persluchtfilters

Persluchtfilters

Door het verwijderen van olie en water zorgen filters technisch zuivere lucht.
Lees meer
Ervaren Monteurs Onderhoud

Onderhoud met ervaren monteurs

Onze service monteurs zijn zonder uitzondering allen specialisten als het aankomt op compressor onderhoud. Een servicemonteur van Van Elewout heeft een gedegen basisopleiding in de techniek aangevuld met interne en externe opleidingen bij vrijwel alle bekende compressor fabrikanten. Elke monteur is uitgerust met (fabrieks-) speciale gereedschappen en speciaal meetapparatuur. Met deze apparatuur kunnen wij met verschillende metingen analyses uitvoeren aan uw perslucht en systeem. Lees hier meer over persluchtmeting en analyse. Onderhoud op maat,maak vandaag nog een afspraak met technisch adviseur om uw wensen samen door te nemen.

Reparatie altijd met originele onderdelen

Door tijdig preventief en predictief zaken te signaleren en te verhelpen worden mogelijke problemen voorkomen. Om de kwaliteit van de werkzaamheden te garanderen maken wij uitsluitend gebruik van fabrieks originele onderdelen. Lees hier over deze zogenaamde OEM parts voor uw compressor. Naast het specialisme en onze kennis van goed compressor onderhoud is vooral het feit dat wij hier dagelijks mee bezig zijn een belangrijke reden om van onze diensten gebruik te maken. Of het nu gaat om onderhoud schroefcompressor of onderhoud zuigercompressor of reparatie, wij staan voor u klaar. Vragen over uw huidige compressor reparatie prijsopgave? Vraag ons nu voor een second opinion.

Duurzaam contract en Compressor Onderhoud Van Elewout Kompressoren
Reperatie Service Contract Onderhoud

Compressor Service Level Agreement

Periodiek compressor onderhoud kunt u het beste laten vastleggen in een service contract. Dit kan zowel draaiuren gerelateerd zijn als op het verstrijken van een periode zijn gebaseerd. Een service contract is bij ons dan ook een overeenkomst welke wij samen met u opstellen. De variaties liggen op het gebied van bijvoorbeeld bezoekfrequentie, gewenste beschikbaarheid, responsetijd, reparatietijd. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot all-in-contracten waarbij ook alle materialen zijn inbegrepen. Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn. Wij geven u een indicatie van de onderhoudskosten.

U kunt al on-site een service-level agreement krijgen vanaf €84,-!

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!
Meer informatie nodig?

Veelgestelde vragen

Wat is de beste persluchtaansluiting?

Om een perslucht gereedschap aan te sluiten op een compressor of persluchtleidingnet het je een persluchtaansluting nodig. De beste persluchtaansluiting is uiteraard een vaste aansluiting. Vaak wordt een persluchtkoppeling gebruikt, een snelkoppeling. De keuze van een juiste koppeling of aansluiting is belangrijk om de juiste werking te garanderen. Denk hierbij aan diameter, werkdruk en veiligheid. Laat u professioneel adviseren en vraag het Elewout team voor een vrijblijvend advies.

Hoe kan ik besparen op compressor onderhoud?

Een compressor draait vaak de hele dag. De meeste besparing met compressor onderhoud is te behalen door het regelmatig en professioneel te laten uitvoeren. Wist u bijvoorbeeld dat er met de juiste compressorolie en schone aanzuigfilters zo’n 7 % energiebesparing te behalen valt? Met het verhelpen van luchtlekkages is vaak nog meer besparing te behalen.

Heeft u een andere vraag?

U kunt nu direct in contact komen met onze ervaren medewerkers. Voor al uw vragen en advies over de juiste compressor keuze, persluchtkwaliteit en over hoe uw compressor persluchtinstallatie er uit moet komen zien. Ook voor reparatie of service van uw compressor.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Het team van Van Elewout staat voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden.

Meer informatie over

Compressoren onderhoud?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier:

Uw bericht wordt doorgestuurd naar een medewerker die uw verzoek in behandeling zal nemen.

Luchttechniek

Of het nu gaat om een compressor aanbieding of de samenstelling van een complete persluchtinstallatie, onze sales engineers helpen u graag verder.
Naar luchttechniek

Contact

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressorinstallaties.

Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Gastechniek

Onze sales engineers helpen u graag verder met een gascompressor aanbieding of samenstelling van uw complete gastechniek installatie.
Naar gastechniek

Over ons

Van Elewout Kompressoren is opgericht in 1972. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor vrijwel elke situatie of toepassing.
Lees meer over ons
Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68