Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Van Elewout uw persluchtpartner
PersluchttechniekPerslucht

Uw specialist voor betrouwbare en efficiënte perslucht, persluchtinstallaties en onderdelen

/
Persluchttechniek
Van Elewout uw persluchtpartner

Persluchttechniek

Persluchttechniek is veel meer dan een compressor. Energieverbruik en persluchtkwaliteit zijn maatgevend. Vaak zijn schroefcompressoren onderdeel van een persluchtinstallaties Onze sales engineers helpen u graag verder met een compressor aanbieding of samenstelling van uw complete persluchtinstallatie.

Ontdek onze mogelijkheden

Meest populaire persluchttechnieken

Schroefcompressor

Schroefcompressor

Schroefcompressoren zijn geschikt zijn voor continu gebruik.
Lees meer

Persluchtleidingnet

Persluchtleidingnet

Wij zijn uw partner voor ontwerp, levering en aanleg van persluchtsystemen.
Lees meer

Zuigercompressor

Zuigercompressor

Een zuigercompressor is geschikt voor incidenteel gebruik van korte duur.
Lees meer

Persluchtkoeldrogers

Persluchtkoeldrogers

Een koeldroger zorgt voor droge lucht in het persluchtsysteem.
Lees meer

Onze merken

Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Persluchtinstallatie

Een persluchtinstallatie bestaat uit veel componenten zoals een compressor, persluchtfilters, persluchtdroger, persluchtketel en een condensaatafvoer systeem. Vaak zijn een aantal van deze componenten redundant uitgevoerd voor maximale betrouwbaarheid. Maar ook het persluchtleidingnet is een belangrijk onderdeel van een efficiënt en goed functionerende compressorinstallatie. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met technisch adviseur om uw wensen samen door te nemen.

Compressoren

Het hart van een persluchtinstallatie is uiteraard de compressor. Een juiste compressor kiezen is belangrijk vraag veel aandacht. Een compressor die correct is gekozen voldoet aan de minimale druk, voldoende flow en kwaliteit van de perslucht. Daarnaast moet de compressor efficiënt en zuinig met de energie omgaan. Het Van Elewout team helpt u en ontzorgt u bij de keuze van de juiste perslucht componenten.

Persluchtkwaliteit

Perslucht bevat na het verlaten van de compressor vocht, olie en overige verontreinigingen. Elke toepassing heeft zijn eigen eisen aan de kwaliteit van perslucht. Met ons uitgebreide programma persluchtfilters, perluchtkoeldrogers kunnen wij u garanderen dat uw perslucht voldoet aan de gewenste klasse volgens De ISO 8573: 2010 . Met de olievrije schroefcompressoren is absoluut olievrije perslucht continue beschikbaar.

Luchttechniek

Of het nu gaat om een compressor aanbieding of de samenstelling van een complete persluchtinstallatie, onze sales engineers helpen u graag verder.
Naar luchttechniek

Contact

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressorinstallaties.

Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Gastechniek

Onze sales engineers helpen u graag verder met een gascompressor aanbieding of samenstelling van uw complete gastechniek installatie.
Naar gastechniek

Over ons

Van Elewout Kompressoren is opgericht in 1972. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor vrijwel elke situatie of toepassing.
Lees meer over ons
Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68