Bel 071 561 8468

Alles op het gebied van perslucht en gascompressie

Ontdek onze kennisbank

Welke compressor kopen?

Van Elewout-Kennisbank-6.2.1 Welke compressor kopen
/
/
Welke compressor kopen?

De beste compressor voor u is de compressor die exact past bij uw persluchtverbruik, betrouwbaar is en zuinig omgaat met energie. Welke compressor kopen? Een aantal gegevens zijn noodzakelijk om te verzamelen. Wat wordt het luchtverbruik? Welke werkdruk is noodzakelijk? En wat wordt de gebruiksintensiviteit? De meest voorkomende typen perslucht compressoren zijn schroefcompressoren en zuigercompressoren. 

Soorten compressoren

Wat zijn de beste compressors? Lage druk compressoren tot 13 bar voor het comprimeren van lucht komt men in bijna ieder bedrijf tegen. Schroefcompressoren zijn hiervoor met name geschikt voor industrieën en productie-ondernemingen waar continue perslucht wordt verbruikt. De zuigercompressor is ideaal in situaties waar er minder intensief gebruikt wordt gemaakt van perslucht. De zuiger compressor is hierdoor altijd paraat met lage onderhoudskosten. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Van-Elewout-Kompressoren-Kennisbank-6.2-Soorten-compressoren.jpg
Beste Compressor

De beste compressor is een samenspel van een kwalitatief hoogwaardig gefabriceerde compressor (een A-merk), ruime veelomvattende garantie voorwaarden en een service team dat 24 uur per dag voor u klaar staat. Al deze componenten biedt van Elewout kompressoren u aan. Neem vandaag nog contact op met het Van Elewout team en ontdek onze mogelijkheden. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Van-Elewout-Kompressoren-Kennisbank-6.2-Beste-Compressor.jpg
Misschien ook interessant
ISO 8573-1

ISO-8573-1 is een norm die is vastgesteld om te bepalen

Ontdek ook de veelgestelde vragen
Uw compressorspecialist

Onze technici geven u graag advies

Wij bieden al 50 jaar de beste compressoren voor professioneel gebruik. In heel Nederland leveren wij alles op het gebied van perslucht en gascompressie. Neem direct contact op of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Op zoek naar meer informatie?

Luchttechniek

Of het nu gaat om een compressor aanbieding of de samenstelling van een complete persluchtinstallatie, onze sales engineers helpen u graag verder.
Naar luchttechniek

Contact

Verkoop, onderhoud en installatie van alle soorten en maten compressorinstallaties.

Wij staan u graag te woord!
Neem contact op

Gastechniek

Onze sales engineers helpen u graag verder met een gascompressor aanbieding of samenstelling van uw complete gastechniek installatie.
Naar gastechniek

Over ons

Van Elewout Kompressoren is opgericht in 1972. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor vrijwel elke situatie of toepassing.
Lees meer over ons
Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Adresgegevens

Dobbeweg 3B, 2254 AG Voorschoten

Telefoonnummer

+31 (0)71 561 84 68